Sunt RSVTI -st. Cum ma ajuta programul ExpertRSVTI?

expertrsvti-Program informatic pentru RSVTI-sti
ExpertRSVTI

Probabil deja ai aflat de lansarea programului ExpertRSVTI, in varianta de rețea si de cele trei variante in care este comercializat: Silver, Gold si Platinum.

Am primit mai multe e-mailuri, prin care eram intrebat cum ma poate ajuta acest program pe mine ca RSVTI st.

Unii din RSVTI-stii care mi-au scris, imi spuneau ca folosesc fisierele Excel, pentru a avea o evidenta clara a scadentelor instalatiilor. Altii folosesc foi centralizatoare la bibliorafturi, calendare de perete, evidente in registre si alte metode.

Doar unul dintre RSVTI-sti  folosea sistemul de „tiparire interclasata” intre Word si Excel, la eliberarea adeverintelor, adica o imbinare dintre un formular realizat in word si un tabel excel, care trimite automat la imprimanta un numar mare de formulare. Acest sistem presupune cunostinte avansate de utilizare a calculatorului.

Cei mai multi dintre RSVTI-sti folosesc scrierea adeverintelor de legatori de sarcina siadeverinta-pix manevranti, direct in formular, completand de la tastatura una cate una. O parte mai mica scriu adeverintele si Procesele verbale, direct cu pixul pe formulare pretiparite.

Am avut si eu un angajat in firma de RSVTI, (Madis Serv SRL) care statea cate doua-trei zile pe saptamana, doar sa scrie adeverinte. Avem in supraveghere ISCIR doua lanturi de supermarketuri cu fluctuatie mare de personal autorizat ca manevrant.

                       Productivitatea, tindea catre ZERO.

Programul Expert RSVTI, are marele avantaj ca poate fi folosit de persoane cu cunostinte medii de folosire a calculatorului, deoarece are planse foarte intuitive si formulare pre-completate.

Odata introduse datele societatilor pentru care lucrezi ca RSVTI, instalatiile pe care le ai in supraveghere, si personalul deservent,  munca este o placere (sa nu zic o joaca de copil) .

Din cateva clickaut-uri de mouse, prelungesti scadentele instalatiilor, sau intocmesti un PV pentru acceptarea montajului, de participare la expertiza, de scoatere din functiune, etc.

Tot timpul ai in fata ochilor, (prin cele patru grafice lunare), ce ai de facut in perioada urmatoare. Cu un simplu click pe grafic poti merge direct la instalatiile care trebuie reautorizate si in doua trei minute, sa iti faci treaba care in mod normal iti lua poate o zi intreaga.

Ce poate fi mai relaxant decat sa sti ca nu ai sarcini restante, ca toate documentele sunt intocmite corect, ca ai suporturi de curs si modele de teste de verificare a cunostintelor, pentru aproape toate meseriile deserventilor de instalatii.efi

Iar, odata cu noua versiune de retea, daca in firma suntei mai multi RSVTI-sti, veti lucra toti in aceeasi baza de date, indiferent ca sunteti in birouri diferite sau in orase diferite.

Daca raportez pretul unei licente anuale a programului ExpertRSVTI, la timpul pe care il economiseste folosirea programului, acesta se amortizeaza inca din prima luna de utilizare.

Programul Expert RSVTI nu este o cheltuiala pentru tine (sau pentru societate) ci o investitie foarte profitabila. Cu o mica suma de bani, poti cumpara timp si siguranta. Da, aceasta este una din putinele modalitati in care poti cumpara timp. Timpul este o resursa finita. De ce sa consumi din viata, si asa prea scurta, timp cu activitatea de rutina, cand poti folosi timpul economisit la activitati mult mai placute sau mai profitabile.

Ca sa poti testa mai usor noua varianta de program, am creat un cont de test. Downloadeaza programul de la adresa https://www.expertrsvti.ro/download/

Te autentifici cu userul:  rsvti@rsvti.eu    si parola: expertrsvti

Poti apoi sa testezi programul, adaugand o societate, adaugand instalatii si persoane, facand autorizatii, Procese verbale, etc.

Alege varianta de Licență care ți se potriveste:plansa-preturi-1In plus, beneficiezi de:

GARANTIA DE 100% banii inapoi timp de 60 de zile.

Dacă în această perioadă nu ești mulțumit de modul de lucru cu programul
ExpertRSVTI, vei primi toți banii înapoi, imediat, fara nici o condiție.

Foloseste programul ExpertRSVTI = Siguranta, Eficienta si RESPECT.

Mergi la pagina www.expertrsvti.ro

Ing. Adrian Miclăuș

P.S. Nu sta degeaba, ca degeaba stai!

 

0 comentarii la „Sunt RSVTI -st. Cum ma ajuta programul ExpertRSVTI?

Lasă un răspuns