Sondaj pentru RSVTI-sti si firme de RSVTI

poolsDaca ai legatura cu meseria de RSVTI, fie ca RSVTI-st angajat, fie ca prestator de servicii de RSVTI, te rog sa raspunzi la intrebarile de mai jos. Raspunsurile tale ma vor ajuta in stabilirea strategiei viitoare de marketing.

Nu uita să apeși pe butonul VOTE, dupa fiecare intrebare:

——————————————————————————————————

[poll id=”8″]

——————————————————————————————————-

[poll id=”9″]

——————————————————————————————————

[poll id=”10″]

——————————————————————————————————

[poll id=”14″]

——————————————————————————————————

[poll id=”15″]

——————————————————————————————————

[poll id=”11″]

——————————————————————————————————

Doar daca ai raspuns Nu sau Probabil ca nu, raspunde si la aceasta intrebare:

[poll id=”12″]

——————————————————————————————————

[poll id=”13″]

Daca doresti informatii suplimentare sau prezentarea gratuita a modului de functionare a programului la tine in firma, trimite-mi un e-mail cu datele tale, la support@expertrsvti.ro

——————————————————————————————————

Multumesc pentru raspunsuri.

Adrian Miclaus

0 comentarii la „Sondaj pentru RSVTI-sti si firme de RSVTI

 1. Nici nu se pune problema de participare ,fiind angajatul unei firme de ascensoare
  pe langa activitatea de supraveghere , mai sunt alte activitati care au prioritate ,activ
  tatea de op. rsvti fiind o activitate secundara! Desigur ca sunt interesat de aceste
  programe si revista dar deocamdata nu sunt fonduri> stefan

 2. atunci cind lucrezi la un grup de firme si primesti plata cu 60- 80 de zile intirziere , exista multe semne de intrebare ale vieti- atunci ce trebuie sa faci- nu sti in cocluzie ce anume mai trebuie facut, dar activitatea o prestezi-punct.
  comentariul a fost facut la pret.

  1. Poate in acest caz ar fi bine sa te gandesti la un alt loc de munca. Nu ma intelege gresit, stiu ca pot fi multe cauze care sa te tina legat de acest serviciu: orase moarte, zone mono economice, varsta inaintata, si inca cateva. Insa, poate mai sunt unele cai de a schimba in bine ceva, in aceasta privinta. Curaj.

 3. Domnule inginer , eu sunt RSVTI la o institutie publica , am primit o platforma deplasabila prin intermediul unui program , greutatea de ridicare a nacelei platformei este de 500 de kg si maxim 5 persoane . Datoria mea de RSVTI ,mi-am facut-o , am admis functionarea prin intermediul acelui proces verbal intocmit de catre RSVTI, deasemenea am instruit personalul de deservire (manevrant)conform legislatiei in vigoare PTR1/2010 . Acum am sa va rog frumos sa ma clarificati cu urmatoarele ?
  1. In partea dreapta jos in procesul verbal intocmit de catre RSVTI se poate pune numele firmei si deasemenea se poate atasa contractul de service al acelei firme fara a mai semna si a-si pune stampila in pv intocmit de rsvti la admiterea functionarii a unei platforme ridicatoare ?
  2. Platforma deplasabila a fost dotata pe primul brat cu un carlig pentru a putea ridica pana la 2 tone anumite greutati , acest sistem nu are documentatie si nici personal autorizat care sa lucreze in aceasta activitate conform legislatiei ISCIR . Intrebarea mea este , este justificat raportul emis catre conducerea unitatii precum ca nu se poate utiliza aceasta platforma ridicatoare pentru acest tip de activitate fara a respecta cele mai sus mentionate ?
  3. Trebuie sa trimit la sediul ISCIR central pe zona de unde provin date referitoare la instalatia pe care o detinem avand in vedere ca ea lucreaza cu o greutate de sub 1000 kg ? Va multumesc pentru profesionalism , cu respect .

  1. 1. Pe procesul verbal in partea dreapta jos este necesara semnatura si stampila Delegatului agentului economic montator, reparator, întreţinător. Faptul ca se atasaja contractul nu poate inlocui aceasta semnatura, prin care se dovedeste ca acesta a luat la cunostinta de Admiterea functionarii acestei platforme.
   2. In plus fata de raportul intocmit de conducerea societatii, este necesara afisarea unei placi avertizoare pe nacela, in care sa fie scris ca se interzice lucrul cu dispozitivul de ridicare tip carlig, acesta fiind neautorizat. Aceasta masura este in special pentru SSM, deoarece inspectorii SSM s-au specializat in ultimul timp si pe instalatii de ridicat.
   3. Nu trebuie trimis la sediul ISCIR copia PV, doar sa fie trecuta masina de ridicat in Registrul instalatiilor ce se autorizeaza intern.

 4. Va salut d-nule Miclaus , eu sunt RSVTI la o institutie publica , care are 4 centrale termice cea mai mica de 75 kw , iar cea mai mare 385 kw , PTA1 DIN 2010 spune la art. 51 ca acele cazane mai mici sau egale de 400 kw se radiaza si se supun in continuare prin grija detinatorului / utilizatorului . Avand sub supraveghere aceste instalatii sub presiune trebuie sa trimit la IT de care apartin , vreo documentatie ca sa ma ia in evidenta precum ca am sub supraveghere aceste instalatii ? Mai am sub supraveghere doua platforme deplasabile una care ridica maxim 195 kg si una care ridica maxim 500 kg , trebuie sa depun documentatie la IT . precum ca eu le am sub supraveghere . Mentionez ca la cele doua platforme am documentatia ISCIR intocmita de la Bucuresti , la care VTP le expira in 2016 . Va multumesc anticipat. Cu stima

 5. Programul este foarte bun dar salariul primit pentru meseria de RSTVI este de rusine fapt ptr care num permit sa cumpar acest program , firma nu accepta, salariul nu este dat de 3 luni -atunci……….

 6. Ziua buna dle Adrian si colegi RSVTI,
  va rog sa ma elucidati cu urmatoarea situatie :
  – conf prevederilor interne ale societatii unde lucrez deserventilor pe stivuitoare li se acorda pauza 10 min la 2 ore . exista in legislatie stipulat si altceva ? adica pauza de 5 -10 min la 1/2 h – 1 h variante etc.
  Multumesc anticipat

  1. Pauzele sunt in conformitate cu codul muncii, contract colectiv/individual de munca. In legislatia ISCIR nu e stipulat asa ceva. Intern le puteti da pauza cat vreti, dar nu mai putin decat spune codul muncii.

 7. Multă stimă d-le inginer ,
  Apreciez foarte mult activitatea dvs. și sprijinul acordat tuturor celor interesați .
  Nu pot descarca noua lege aprobată de Camera Deputaților de la adresa indicată de dvs .
  Ar fi fost util să indicați numărul legii și Buletinul Oficial în care a fost publicată .
  Vă mulțumesc .

  1. Intr-adevar link-ul spre lege, nu functioneaza, scuze.
   Poti vedea legea aici: LEGE
   Pana la aceasta ora nu stiu daca s-a publicat in M.O. Nu am gasit nimic, la o cautare rapida pe net. Probabil vom afla zilele urmatoare in ce M.O. s-a publicat.
   Oricum este cert ca s-a adoptat in Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *