ExpertRSVTI – Cât de ușor lucrezi cu telefonul mobil

Nicicand lucrul cu programul expertRSVTI, nu a fost mai placut si mai usor.

Indiferent ca lucrezi de pe calculatorul de birou, de pe laptop, tableta sau telefon cu programul ExpertRSVTI, totul este sub control. Timpul ti-a devenit prieten.

Cu cateva click-uri, ai rezolvat problema:

  • Ai toata activitatea sub control, fie ca esti RSVTI-st , fie ca coordonezi activitatea mai multor RSVTI-sti, nu vei risca sa ai sub control instalatii cu autorizatii expirate sau personal deservent neautorizat.
  • Scutesti timp pretios. De ce sa pierzi ore intregi scriind la Procese Verbale sau Adeverinte, cand toata aceasta activitate o poti lasa in seama programului.
  • Tot ce lucrezi este intr-un singur loc. Nu mai ai nevoie de bibliorafturi sau de dosare. Toate Procesele verbale sunt la un click distanta. Oricand poti vizualiza sau printa un document, indiferent cand a fost emis.
  • Daca clientul a pierdut documentatia, este extrem de usor sa listezi imediat un nou rand de documente.
  • Nu esti la birou si clientul doreste sa rezolvi repede o problema? Este simplu de pe telefon sa generezi un document si sa il trimiti prin e-mail.

Am auzit de mai multe ori clienti, spunand ca ar dori sa lucreze cu programul, dar nu au bani de cheltuit. Totdeauna am subliniat ca aceasta nu este o cheltuiala, ci o investitie. Este exact acelasi lucru ca atunci cand lucrezi pamantul cu sapa, dar consideri o cheltuiala cumpararea unui motocultor. Niciodata nu vei progresa lucrand cu sapa. Nici cu pixul!

In afara celorlate beneficii ale lucrului cu programul ExpertRSVTI, economia de timp este semificativa. Iar timpul inseamna bani. Programul eficientizeaza munca de birou cu pana la 80%. Daca munca de birou a unui RSVTI-st este cam 60 % din totalul activitatii asta inseamna cam 100 de ore de petrecut la birou. Daca folosesti programul ExpertRSVTI, in loc de 100 de ore, o sa lucrezi doar 20 de ore, restul de 80 de ore fiind economisit. La un salariu de 2500 lei net, ii corespunde un salariu brut de 4.200 lei.

Rezulta o economie de aprox. 2.000 lei pe luna!

Varianta Platinum a programului costa 1.200 lei+TVA pe an, pentru 3 RSVTI-sti.

Deci clar nu este o cheltuiala, ci o investitie extrem de profitabila!

Vezi mai jos prima filmare cu programul ExpertRSVTI, functionand pe telefonul mobil.

https://www.facebook.com/adrian.sb13/videos/3787802204573780

Lasă un răspuns