A aparut propunerea pentru CR2-2012

Pe pagina ISCIR.ro a aparut propunerea pentru prescriptia CR2-2012  „AUTORIZAREA PERSOANELOR FIZICE ŞI JURIDICE CARE EFECTUEAZĂ VERIFICĂRI TEHNICE ÎN VEDEREA AUTORIZĂRII FUNCŢIONĂRII ŞI VERIFICĂRI TEHNICE ÎN UTILIZARE LA INSTALAŢII/ECHIPAMENTE „

Daca va fi aprobata de Minister  si publicata in M.O., aceasta prescriptie inlatura monopolul creat de CNCIR in acest domeniu.

Va invit in paginile forumului de discutii sa dezbatem aceasta propunere de prescriptie: http://www.madis.ro/blog/forum/index.php?tid=8

0 comentarii la „A aparut propunerea pentru CR2-2012

 1. DE CE NU PUBLICA ISCIR VARIANTA A DOUA AL LUI CR2 PE SITEUL OFICIAL SI SE REGASESTE IN PRIVAT??? OARE CE ESTE DE ASCUNS?
  DAR NOUL CR3 CARE SE REFERA LA OP RSVTI,OARE DE CE NU SE REGASESTE PE NICAIERI,EA CIRCULAND IN PRIVAT?.
  DACA ASA SE VREA SCHIMBAREA LA FATA A ISCIR,ATUNCI IMI PARE RAU,CHIAR CA NU MAI INSPIRA IMPARTIALITATE ,ACEASTA AFLANDU-SE INTR-UN DERAPAJ PERICULOS.
  DACA ISCIR SE VREA CORECT ,ATUNCI SA ISI RESPECTE ATRIBUTIILE DIN LEGE ASA CUM SCRIE ACOLO, NU PE LA COLTURI DAND NASTERE LA SPECULATII SI CONFUZII.
  SI INCA O OBSERVATIE REFERITOR LA FORUM SI GATA NU MAI SCRIU NIMIC.
  DE CE SA DEZBATEM NOI CR2 SI SA FACEM COMENTARII ATAT TIMP CAT NU LE IA NIMENI IN CONSIDERARE??

 2. Draga ,,bunule samaritean” daca ceea ce afirmi tu este real atunci sunt de acord total cu ce spui. Daca se poate, spune – ne si noua unde se gasesc var.2 a CR 2 si resp. CR 3 -ul..
  Cu bine, Cristian. 27.10. ora 22 50′.

Lasă un răspuns