Se confirma unul din zvonuri – ISCIR IT preia majoritatea Programelor de expertiza

ISCIR central, a trimis azi 11.06.2012 catre IT ISCIR, adresa prin care se comunica ca pentru echipamentele din Tabelul de mai jos:

 • Acceptarea programului de verificari tehnice in functionare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic se efectueaza de IT ISCIR
 • Verificarile tehnice se efectueaza de catre IT ISCIR
 • Acceptarea raportului final se efectueaza de catre ISCIR IT

Pentru echipamentele ce nu sunt mentionate in tabel:

 • Acceptarea programului de verificari tehnice in functionare pentru investigatii/examinari cu caracter tehnic se efectueaza de catre ISCIR
 • Verificarile tehnice se efectueaza de catre |ISCIR si/sau IT ISCIR
 • Acceptarea raportului final se efectueaza de catre ISCIR sau ISCIR IT

[table id=4 /]

0 comentarii la „Se confirma unul din zvonuri – ISCIR IT preia majoritatea Programelor de expertiza

  1. Aceasta masura ar putea fi excelenta dar, de exemplu se mentioneaza in vreo reglementare legala( PT ISCIR, H.G., O.U.G. sau Ordin al I.S.S. , etc.) ce pregatire (teoretica si/sau practica) ar fi cazul sa aiba un angajat al ISCIR pentru a putea realiza cum se scrie mai inainte de catre Marian o ,,crestere a rapiditatii”, motivata doar de faptul ca tine legatura mai usor cu I.T -urile al caror nr. a ajuns la CINCI, dupa ce in ultimii cativa ani ,cand nu era centenar ( adica nu avea 100 de ani) erau ,,doar ” cca 15 buc.
   Cu prietenie, Cristian 30.10.2012, ora 14 si 34′

 1. Draga Adrian ( si desigur Marian, cel care a anticipat inca din 12 iunie a.c., ceea ce tu afirmi ca s ar fi intamplat ulterior ), eu ii felicit pe specialistii din I.T.- uri care au reusit aceste fapte bune, dar sper ca nu te superi daca totusi am o ,,micuta ” retinere in lipsa unui singur ex. concret, intru-cat ai ( posibil) adr. mea de e-mail.
  Cu simpatie deosebita .
  Cristian. 31.10.2012 ora 23 o5′

Lasă un răspuns