Programul Expert RSVTI de un real ajutor pentru RSVTI-sti

Astazi, la aproape doua luni de la lansarea pe piata a programului Expert RSVTI, pot spune ca aceasta este de un real folos celor care il folosesc in activitatea zilnica.

Astazi cei care deschid programul vor vedea un mesaj ca exista o versiune mai noua a aplicatiei.

EXP_RSVTI_Ver_noua

Confirma instalarea noii versiuni. Aceasta operatiune nu va sterge nimic din ceea ce ai introdus pana in prezent.

Iti va aparea o fereastra cu butonul Aplica update-uri. Confirma instalarea.

Aplica_update

Operatia de updatare se va repeta de doua ori. Confirma de fiecare data.

Se vor deschide niste ferestre cu fundal negru, in care ruleaza programul de update.

La final programul Expert RSVTI, va porni singur, iar in coltul din stanga sus va apare versiunea 1.32. Acum esti la zi cu actualizarea softului.

Exp_1.32

Periodic iti va apare la pornirea programului, mesajul ca exista o versiune mai noua, deoarece noi continuam sa rezolvam din problemele semnalate de voi si sa modernizam incontinuu programul. De aceea te astept cu sugestii.

(Am primit semnale ca pe unele calculatoare apare un mesaj de eroare in timpul procesului de update. Tot ce trebuie sa faci, este sa inchizi ferestrele deschise si sa reiei procesul de update, care va functiona corect)

Pentru firmele care presteaza servicii de RSVTI, si sunt obligati sa detina minim doi RSVTI-sti, am hotarat sa ofer o facilitate la cumpararea programului.

La o licenta cumparata, vei primi inca una GRATUIT. 

Daca deja ai cumparat o licenta, poti solicita inca una gratuita scriindu-mi pe support@expertrsvti.ro (oferta valabila doar pentru firmele ce ofera servicii de RSVTI)

In maxim o saptamana, vom lansa vanzarea programului Expert RSVTI prin afiliati.

Daca intri in contact cu RSVTI-sti sau cu firme care ofera servicii de RSVTI, atunci poti sa castigi sume considerabile de bani, recomandand cumpararea acestui program. Fie ca lucrezi la CNCIR, la ISCIR sau la o societate ce lucreaza cu RSVTI-sti, poti intra in programul de afiliere.
Asfel, pe langa faptul ca cel care va cumpara programul iti va multumi pentru ca i-ai adus la cunostinta existenta acestui instrument de lucru care i-a usurat foarte mult munca, o sa castigi un procent de 20% din valoarea de vanzare a fiecarui program cumparat la recomandarea ta.
Pentru cele 3 variante de program, comisionul tau de vanzare va avea urmatoarele valori:
-Pentru programul TOTAL valoarea comisionului este de 358 lei, pentru programul MEDIU valoarea comisionului este de 250 lei iar pentru programul START valoarea comisionului este de 162 lei
Pentru a incepe sa castigi bani ca afiliat, este necesar sa te inregistrezi pe pagina www.expertrsvti.ro ca afiliat si sa iti alegi un cuvant (un cod de discount), pe care sa il comunici viitorilor clienti.
Pentru ca clientii sa fie stimulati sa foloseasca codul tau de discount la cumpararea unei variante de program, acestia vor obtine o reducere de pret de 10% fata de pretul de lista afisat pe pagina de vanzare a programelor.
Te vom sprijini cu materiale informative care sa te ajute la popularizarea programului prin e-mail dar si cu pliante, pe care le poti lista si înmâna potentialilor clienti.

0 comentarii la „Programul Expert RSVTI de un real ajutor pentru RSVTI-sti

 1. Buna ziua,

  va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri

  1. In registrul de evidenta se trec si instalatiile/echipamentele ce intra sub incidenta ISCIR dar care nu se autorizeaza (ex. butelii metalice, cazane sub 400 kw, compresoare cu butelii tampon)? Si daca da ce se trece in registru la rubrica „Nr.autorizatie ISCIR” dar la rubrica „Scadenta”?

  2. Conform art 44 din PTA 1-2010, RSVTI verifica la 3 luni functionarea dispozitivelor de siguranta la aparatele de incalzit. Intrebare: Cum se face acest lucru? Aceste dispozitive de siguranta se inscriu separat in registrul de evidenta a instalatiilor sau fac parte din cazan?

  1. Instalatiile ce intra sub incidenta ISCIR sunt masinile de ridicat si instalatiile sub presiune.
   Sunt curios in ce calitate intrebi? Esti detinator de asfel de instalatii? RSVTI-st? sau intrebi doar din curiozitate.
   Este foarte mult de scris si explicat. Ar trebui sa incepi pri a citi Legea 64/2008 cu completarile si modificarile ulterioare.
   O poti citi aici: LEGEA 64/2008

Lasă un răspuns